KUNDESERVICE

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvordan får jeg et abonnement til mit vildtkamera?

    Via vores samarbejde med greentel kan du via dette link finde præcis det abonnoment du ønsker at benytte, alt du skal gøre er blot at følge de trin som er beskrevet i den brochure som følger med i din levering, simkortet finder du også heri og det krævede simkort nr. Står på selve simkortet. Hvis du vælger en pakkeløsning med opsætning, har vi allerede opsat vildtkameraet efter dine ønsker.

  • Hvor længe går der før jeg skal skifte batterier i mit vildtkamera?

    Hvis du vælger at købe en pakke uden vores solcelle kommer dit kamera udelukkende til at køre på den begrænsede mængde energi som AA batterier tilbyder. Dette betyder også at de engang i mellem skal skiftes. Vi har erfaret at alt efter hvilken måde dit kamera er opsat på, samt mængden af billeder taget kan holdbarheden på batterierne være alt fra 14 dage til 3 måneder. Dette er her hvor solcellen især viser sin styrke.

  • Hvor længde går der fra jeg bestiller til at jeg får min pakke?

    Vi bestræber os på at sende din pakke maximalt 24 timer efter vi modtager din ordre, læg det sammen med gls´ vejledende leveringstid på 1 dag så går der altså kun 2 dage fra bestilling til ankomst.