IMG_20191201_151041

Om os

Affordable logo 1 14322220_1455475074468660_189246243657332009_n

To unge fyre med en drøm

Velkommen til Om Os sektionen på vores hjemmeside. Her fortæller vi lidt om hvem vi er, og hvorfor vi sælger vildtkameraer og andet godt til netop dig. Håber du vil læse med.

 Som 16-årige tilmeldte vi os begge et jagttegnskursus gennem Ungdomsskolen i Kolding. Vi kommer begge fra familier med jægere, så det var naturligt, at vi gerne ville udforske dette univers. Dog vidste vi ikke, at dette kursus ville ende ud i en passion samt hobby og at dette nu også har gjort at vi for første gang kan kalde os iværksættere. For jagtens univers kan give mange glæder i form af naturoplevelser, kød men også venskaber for livet – Jagt&Udeliv er et symbol på det sidstnævnte.

Jonas

Bla bla bla

Johan

 

Når jeg ikke opsætter vildtkameraer, læser jeg til dagligt på Syddansk Universitet, hvor jeg er i gang med en Bachelor i Erhvervsøkonomi. Derfor var det også nærliggende at jeg gennem salget af vildtkameraer kan styrke mine kompetencer når det kommer til regnskab, salg og marketing. Dog giver salget af vildtkameraer, og opstarten af Jagt&Udeliv mig også andre glæder, som jeg er sikker på at andre jægere vil være enig med mig i. Det er nemlig et fåtal af jægere, specielt i Danmark, hvis primære profession er netop jagten, hvorfor det kan være svært og tidskrævende at praktisere denne hobby. Her har salget af vildtkameraer, og faktisk også denne pakkeløsning vi udbyder, givet mig en endnu større nytteværdi af det jagtområde hvor jeg sætter mig ud, når jeg en sjælden gang kan snige mig ud af en morgen forelæsning. Men igen, og det her ordsprog har vi, Jonas og jeg, grint af mange gange: Det er bedre at sidde i skoven og tænke på Gud, end at sidde i kirken og tænke på jagt – vi er i hvert fald mere end enige i budskabet. Men når jeg ikke kan komme afsted på jagt, får jeg stadigvæk jævnlige opdateringer fra stykket, hvilket giver mig en ro i maven. Dyrene er der, og næste gang jeg tager afsted, får jeg den store hjort.

Ikke-navngivet1

Vores vision

Vi tror på at jagt og ude liv er for alle, og det kræver at det udstyr man har brug for er til den rette pris og kvalitet for at alle kan være med

 

  • IMG_20191201_151041

    hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Jonas Dyøe Ejer og CTO
  • 14322220_1455475074468660_189246243657332009_n

    Selv har jeg ikke haft forældre, der var jagttegnsløsere. Dette kan til tider være en hæmsko i forhold til jagten, men heldigvis for mig har jeg en onkel, der ikke var sen til at introducere mig for jagtens luner. Mit første minde fra en jagttur var en kold december morgen iført flyverdragt hvor undertegnede, sammen med min tvillingebror og onkel, traskede ud over den midtjyske hede. Jagten i sig selv resulterede i en kronhjort, hvor vores onkel insisterede på at to 4-årige snildt kunne bidrage til at brække og forlægge sådan et stort dyr. Jeg husker tydeligt, at processen i sig selv ikke var specielt behagelig, men at respekten for hvad naturen havde kastet af sig i form af en uforglemmelig oplevelse og noget lækkert kød, var hvad der var i højsædet for os alle tre – og det er det stadig i dag, 17 år senere.

    Johan Heidtmann Ejer og CFO

DISCOVER NATURE FROM HOME

Info

Fynsvej 4 6000 Kolding DK 28772321 / 22963052 Affordableoutdoors2020@gmail.com cvr: 41704047

Find os